יום שישי, 14 באוקטובר 2011

פיצה על פיתה - לרגעים האלו בחיים.

מעט פדיחה לפרסם את ה"מתכון" הזה, אבל אני עושה זאת לבקשות של כמה מחברי הסטודנטים/ות.
לפעמים כטבעונים קשה למצוא משהו מהיר שימלא את התפקיד של האוכל הזבלי לרגעים של למידה או מאנצ'יז. המתכון הזה נוסה פעמים רבות והוא אוכל נחמה משביע ומספק.  המתכון מתאים גם לילדים טבעונים שעושים את צעדיהם הראשונים במטבח.

אבל באמת, אם אתם לא נואשים/ות, השקיעו בפיצה אמיתית.



רשימת המרכיבים:


פיתה
קטשופ טוב
פתיתי שמרי בירה
שמן זית
מלח (אם יש, גם אורגנו)

תוספות לפי החשק: עגבניה, בצל, זיתים וכו'.

הוראות הכנה:


 נו, באמת.

חוצים את הפיתה לרוחב, כך שמקבלים שני עיגולים.



משפריצים קטשופ איכותי ומורחים בצורה אחידה.





מפזרים שמרי בירה, מלח, אורגנו - ולמשקיעים/ות, גם תוספות.



יוצקים מעל שמן זית ואופים עד השחמה - אפשר בהחלט גם בטוסטר-אובן.



התוצאה המוכנה:



ושלא תגידו שטבעונים תמיד אוכלים רק בריא.  בהצלחה במבחנים!

תגובה 1:

  1. אפשר לפזר למעלה גם טופו מגורד (בנוסף או במקום שמרי הבירה) זה אמנם לא נמס ממש כמו גבינה צהובה אבל מאוד מוסיף טעם (ושובע) וגם מראה של פיצה אמיתית

    חוץ מזה עוד מתכון של 10 שניות של אוכל מנחם:
    טוסט של פסטו ופרוסות של טופו ועגבניות בטוסטר לחיצה

    השבמחק